Miel Tagine Shepherd Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție conține 338 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.22 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, căței de usturoi, naut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Tagine De Miel, și Tagine De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați jumătate de miel în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți mielul din tigaie. Repetați procedura cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă în 1 1/4 lingurite de sare, 4 lingurite de usturoi, și următoarele 5 ingrediente (prin ardei rosu); saut 30 secunde. Se amestecă în vin; gatiti 1 minut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă mielul, 1 1/2 căni de pui, caisele și stafidele. Aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute. Se amestecă coriandru tocat și 1 lingură de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline, restul de 1 lingură de suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță de sare, 2 linguri de bulion de pui, 2 căței de usturoi și naut într-un mini robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingură 2/3 cană amestec de miel în fiecare 6 (7 uncii) ramekins. Completați fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de amestec de naut. Înveliți ușor amestecul de naut cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când blaturile încep să se rumenească.