Pizzocheri cu varză de Savoia, cartofi și Bitto
Pizzocheri cu varză creață, cartofi și Bitto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde set de rețete de garnituri. Această rețetă fără gluten are 4 porții și costă 1,22 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 401 calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită pizzocheri, sare, usturoi și unt. Per total, această rețetă obține un scor solid de 54% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum gnocchi de polenta cu varză creață și brânză , supă de varză creață și țelină cu praz confiat și carne de vită la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor .
Instrucțiuni
Puneți o oală mare pentru paste pe foc cu 3 litri de apă și 2 linguri de sare.
Adăugați cartofii și aduceți la fierbere. Fierbeți 7 minute, până când cartofii sunt moi ca o furculiță, apoi adăugați varza. Gătiți 3-4 minute și adăugați pastele. Aduceți din nou la fierbere și gătiți 3-4 minute, până când pastele sunt ferme și încă moi.
Între timp, într-o tigaie de sotat de 25 cm, topiți untul până când spuma se diminuează, adăugați prazul, usturoiul și salvia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6-8 minute, apoi dați deoparte.
Ungeți o tavă de copt din lut și preîncălziți cuptorul la 190°C. Turnați un sfert din amestecul de paste în tavă, apoi un sfert din amestecul de praz și un sfert din brânză rasă. Continuați până când toate ingredientele sunt terminate.
Se introduce în cuptor și se coace 10 minute.
Scoateți și amestecați ca pe o salată și serviți imediat în același bol.