Pizzocheri cu varză de Savoia, cartofi și Bitto

Pizzocheri cu varză de Savoia, cartofi și Bitto
Pizzocheri cu varză creață, cartofi și Bitto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde set de rețete de garnituri. Această rețetă fără gluten are 4 porții și costă 1,22 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 401 calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită pizzocheri, sare, usturoi și unt. Per total, această rețetă obține un scor solid de 54% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum gnocchi de polenta cu varză creață și brânză , supă de varză creață și țelină cu praz confiat și carne de vită la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor .

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare pentru paste pe foc cu 3 litri de apă și 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Rasă Bitto (se Poate înlocui Cu Fontina Sau Montasio)1 Cană De Brânză Rasă Bitto (se Poate înlocui Cu Fontina Sau Montasio)
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Adăugați cartofii și aduceți la fierbere. Fierbeți 7 minute, până când cartofii sunt moi ca o furculiță, apoi adăugați varza. Gătiți 3-4 minute și adăugați pastele. Aduceți din nou la fierbere și gătiți 3-4 minute, până când pastele sunt ferme și încă moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Între timp, într-o tigaie de sotat de 25 cm, topiți untul până când spuma se diminuează, adăugați prazul, usturoiul și salvia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6-8 minute, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Reteta De Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)1 Reteta De Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4
Ungeți o tavă de copt din lut și preîncălziți cuptorul la 190°C. Turnați un sfert din amestecul de paste în tavă, apoi un sfert din amestecul de praz și un sfert din brânză rasă. Continuați până când toate ingredientele sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Ceroși, 1 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 CmCartofi Ceroși, 1 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Se introduce în cuptor și se coace 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Scoateți și amestecați ca pe o salată și serviți imediat în același bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista