Pizzoccheri Cu Ragu Ragu

Pizzoccheri Cu Ragu Ragu
Pizzoccheri With Duck Ragu este un fel principal fără gluten și primar. O porție conține 424 de calorii, 36 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpe de rață, ciuperci porcini, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Ragu de rață venețiană, Garganelli cu Ragu de rață și Pappardelle cu Ragù de rață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte, 10 minute. Pulsați pancetta, ceapa, morcovul, țelina, cimbru și salvie într-un robot de bucătărie pentru a obține o pastă consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
PizzoccheriPizzoccheri
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se usucă pulpele de rață și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați pulpele de rață, cu pielea în jos și gătiți până când se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5
Transferați pulpele de rață pe o farfurie și turnați tot, cu excepția unui strat subțire de ulei din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiat, apoi tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați pasta de pancetta în oală, asezonați cu sare și gătiți, amestecând, până când pasta se usucă și se lipește de oală, 5 până la 7 minute. Desfaceți un spațiu în oală și adăugați pasta de roșii; gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute, apoi adăugați foile de dafin și ciupercile și amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se ingroasa vinul, 2-3 minute. Întoarceți pulpele de rață în oală împreună cu 4 căni de apă și lichidul de înmuiere pentru ciuperci rezervat. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați pulpele de rață pe o farfurie pentru a se răci. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o; aduceți lichidul rămas la fiert și gătiți până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 12 minute. Aruncați pielea și oasele de rață; se toaca carnea si se adauga in sosul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Pune ragu-ul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adauga pastele in apa clocotita si fierbe pana al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Scoateți cu o lingură cu fantă sau cu skimmer și adăugați direct în ragu, amestecând pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
13
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
14
Se ia de pe foc, se presara patrunjel si parmezan si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
15
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista