Pizzoccheri Cu Ragu Ragu

Pizzoccheri Cu Ragu Ragu
Pizzoccheri With Duck Ragu este un fel principal fără gluten și primar. O porție conține 424 de calorii, 36 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpe de rață, ciuperci porcini, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Ragu de rață venețiană, Garganelli cu Ragu de rață și Pappardelle cu Ragù de rață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte, 10 minute. Pulsați pancetta, ceapa, morcovul, țelina, cimbru și salvie într-un robot de bucătărie pentru a obține o pastă consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
PizzoccheriPizzoccheri
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se usucă pulpele de rață și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați pulpele de rață, cu pielea în jos și gătiți până când se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5
Transferați pulpele de rață pe o farfurie și turnați tot, cu excepția unui strat subțire de ulei din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiat, apoi tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați pasta de pancetta în oală, asezonați cu sare și gătiți, amestecând, până când pasta se usucă și se lipește de oală, 5 până la 7 minute. Desfaceți un spațiu în oală și adăugați pasta de roșii; gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute, apoi adăugați foile de dafin și ciupercile și amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se ingroasa vinul, 2-3 minute. Întoarceți pulpele de rață în oală împreună cu 4 căni de apă și lichidul de înmuiere pentru ciuperci rezervat. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Transferați pulpele de rață pe o farfurie pentru a se răci. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o; aduceți lichidul rămas la fiert și gătiți până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 12 minute. Aruncați pielea și oasele de rață; se toaca carnea si se adauga in sosul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Pune ragu-ul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adauga pastele in apa clocotita si fierbe pana al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Scoateți cu o lingură cu fantă sau cu skimmer și adăugați direct în ragu, amestecând pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
13
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
14
Se ia de pe foc, se presara patrunjel si parmezan si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista