Pizzoccheri Cu Ragu Ragu

Pizzoccheri Cu Ragu Ragu
Pizzoccheri With Duck Ragu este un fel principal fără gluten și primar. O porție conține 424 de calorii, 36 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpe de rață, ciuperci porcini, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Ragu de rață venețiană, Garganelli cu Ragu de rață și Pappardelle cu Ragù de rață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte, 10 minute. Pulsați pancetta, ceapa, morcovul, țelina, cimbru și salvie într-un robot de bucătărie pentru a obține o pastă consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
PizzoccheriPizzoccheri
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se usucă pulpele de rață și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați pulpele de rață, cu pielea în jos și gătiți până când se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
5
Transferați pulpele de rață pe o farfurie și turnați tot, cu excepția unui strat subțire de ulei din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiat, apoi tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
7
Adăugați pasta de pancetta în oală, asezonați cu sare și gătiți, amestecând, până când pasta se usucă și se lipește de oală, 5 până la 7 minute. Desfaceți un spațiu în oală și adăugați pasta de roșii; gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute, apoi adăugați foile de dafin și ciupercile și amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana se ingroasa vinul, 2-3 minute. Întoarceți pulpele de rață în oală împreună cu 4 căni de apă și lichidul de înmuiere pentru ciuperci rezervat. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați pulpele de rață pe o farfurie pentru a se răci. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și aruncați-o; aduceți lichidul rămas la fiert și gătiți până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 12 minute. Aruncați pielea și oasele de rață; se toaca carnea si se adauga in sosul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Pune ragu-ul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adauga pastele in apa clocotita si fierbe pana al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Scoateți cu o lingură cu fantă sau cu skimmer și adăugați direct în ragu, amestecând pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
13
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
14
Se ia de pe foc, se presara patrunjel si parmezan si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista