Reteta dulce Pizza venețiană: Pinzan este gata în aproximativ 10 ore și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 280 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr granulat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt PINZA pâine dulce de Paște, Pizza Rulată Venețiană, și Sardine Venețiene.
Instrucțiuni
1
Adăugați drojdia în apa caldă, amestecând pentru a se dizolva. Apoi adăugați 2 ouă, jumătate de zahăr și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2
Adăugați 1/2 cană de făină, amestecând pentru a se amesteca bine și adăugând puțin mai mult, dacă este necesar, pentru a forma o bilă mică de aluat de început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Adăugați jumătate din unt, amestecând pentru a încorpora, apoi așezați aluatul de început într-un vas de amestecare ușor aromatizat. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie umed și puneți-l într-un loc cald (ca deasupra frigiderului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Lăsați starterul să se odihnească timp de 1 oră.
5
Așezați aluatul într-un mixer cu un atașament de cârlig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați făina rămasă, zahărul rămas și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se adaugă sarea și 1 gălbenuș de ou și se amestecă din nou pe mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Lăsați aluatul rezultat să se odihnească, acoperit, timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Ungeți ușor și făinați o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți ușor aluatul într-un cerc de 8 inci, cu o grosime de aproximativ 1/2 inci. Așezați ușor aluatul în centrul tigaiei, lăsând o ușoară margine între aluat și părțile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
11
Folosind o furculiță, bateți restul de 1 gălbenuș de ou și adăugați 1/2 linguriță de ulei de măsline extravirgin. Periați ușor spălarea ouălor peste partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Presărați feliile de migdale deasupra și introduceți tigaia la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți până când "pizza" este un maro auriu deschis, aproximativ 1 oră.