Pizza vegetală individuală la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 916 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare și piper, mozzarella, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Veggie Individuală La Grătar, Pizza Veggie Individuală La Grătar, și
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de 10 minute, apoi reduceți focul la mediu. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, apăsați și întindeți fiecare bucată de aluat într-o rundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați pe foi de copt ușor făinoase; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Așezați dovleceii, ceapa, piperul și vinetele pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Periați cu 2 linguri. ulei de măsline și se presară cu sare și piper. Grătiți până când legumele sunt moi, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se transferă pe foaia de copt și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Periați blaturile de aluat cu 1 lingură. ulei de măsline și întoarceți-le cu grijă, cu ulei în jos, pe grătar. Grătar, neacoperit, până când partea inferioară este aurie, 2 până la 3 minute. Folosiți clești pentru a așeza pizza înapoi pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Fulgi De Legume
Clește
7
Periați părțile nefierte cu 1 lingură rămasă. ulei și flip, astfel încât părțile la grătar ale pizza sunt orientate în sus. După grătarul celei de-a doua părți, îndepărtați rondele și întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fiecare pizza. Aranjați legumele deasupra sosului și presărați brânză. Glisați pizza înapoi pe grătar și gătiți, acoperite, până când brânza este topită, 3 minute.