Pizza Vegetală Fără Gluten
Reteta pizza Veggie fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sos de pizza, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Veggie În Stil Rustic P Aprox. T. (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci, Fără Soia), Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. foaie de grăsime cookie-ul și mâinile. Apăsați aluatul în Runda de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginea începe să se rumenească.
Se întinde cu sos de pizza până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu ardei gras, ciuperci și brânză.
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită. Se acoperă cu frunze de busuioc. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.