Pizza ușoară cu roșii
Pizza ușoară de roșii durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. 425 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii, amestecați împreună 100 ml passatan și un cățel de usturoi, ulei de măsline și alegerea toppingurilor: brânză de capră. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza Cu Porumb Și Roșii, Pizza Cu Brânză De Roșii, și Ricottan și pizza cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat, puneți făina, drojdia și 2 lingurițe de sare într-un castron mare și amestecați. Fă o fântână.
Se amestecă uleiul și apa într-un ulcior, apoi se înclină în vas. Folosiți o lingură de lemn pentru a introduce lichidul în făină, va părea destul de umed. Puneți vasul deoparte timp de 15 minute. Lăsarea aluatului astfel vă va scuti de frământarea îndelungată mai târziu.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată, făinați-vă mâinile, apoi frământați-l foarte ușor timp de aproximativ 2 minute până când este destul de uniform, moale și elastic. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți cu folie alimentară unsă, apoi lăsați-l să crească într-un loc cald (sau la frigider peste noapte) până când își dublează dimensiunea.
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 240C/220C ventilator/gaz 9 sau la fel de fierbinte, apoi puneți o foaie de copt pe un raft înalt. Praf o altă foaie cu făină. Împărțiți aluatul în 8, apoi rulați 3 bile subțiri în cercuri aspre. Ridicați pe foaia făinoasă. Se unge peste un strat subțire de sos, se împrăștie peste câteva felii de roșii, se condimentează, apoi se adaugă capre feliate sau parmezan ras dacă doriți. Glisați foaia deasupra foii încălzite.
Coaceți timp de 12 minute sau până devin aurii și crocante, iar roșiile încep să se caramelizeze în jurul marginilor. Completați cu orice topping proaspăt, apoi stropiți cu mai mult ulei de măsline pentru a servi.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto