Pizza Taco Cu Salată

Reteta salata-Topped Taco Pizzan este gata în aproximativ 32 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 245 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată ruptă, pansament clasic de fermă, crustă de pizza la cuptor gata de utilizare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza Cu Salată De Grădină, Pizza cu salată Taco cu Doritos, și Taco-Topped Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Puneți carnea în tigaie; se amestecă salsa.
Se întinde pe crusta de pizza; se acoperă cu brânză și roșii.
Așezați direct pe raftul cuptorului.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită.
Se acoperă cu verdeață de salată; stropiți cu pansament.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.