Pizza Rustică Cu Cartofi Cu Rozmarin

Pizza Rustică Cu Cartofi Cu Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pizza rustică cu cartofi cu rozmarin. Această rețetă servește 24. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, sare, brânză gruyincrucrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pizza Cu Cartofi-Rozmarin, Pizza nouă cu cartofi și rozmarin, și Pizza cu cartofi roșii și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scurge bine.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați usturoi. Saut 30 de secunde; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îmbrăcați mâinile cu spray de gătit. Apăsați aluatul de pizza într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți aluatul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 475 timp de 4 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți usturoiul sotat uniform peste crustă; se acoperă cu 3/4 cană de brânză. Aranjați feliile de cartofi peste brânză, suprapunându-se dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
8
Se presară rozmarin, sare și piper. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
9
Coaceți la 475 timp de 8 minute sau până când brânza se topește și crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Tăiați în 24 de pătrate.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista