Pizza Quattro Stagioni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare, crusta de pizza cu aromă de brânză, prosciutto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Patru sezoane tartă din Lacul Como: Crostata di Quattro Stagioni, Quattro Formaggi Pizza, și Quattro Formaggi Pizza.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți sosul de paste peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presara cu parmezan; top cu ciuperci și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se presară cu mozzarella și brânzeturi fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Fontina
5
Așezați pizza pe suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți pe o placă de tăiere; tăiați în 8 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Quattro stagioni (KWAH-tro stah-gee-OH-nee) înseamnă "patru anotimpuri."
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.