Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni
Pizza Quattro Stagioni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare, crusta de pizza cu aromă de brânză, prosciutto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Patru sezoane tartă din Lacul Como: Crostata di Quattro Stagioni, Quattro Formaggi Pizza, și Quattro Formaggi Pizza.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți sosul de paste peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Se presara cu parmezan; top cu ciuperci și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se presară cu mozzarella și brânzeturi fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză FontinaBrânză Fontina
5
Așezați pizza pe suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți pe o placă de tăiere; tăiați în 8 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Quattro stagioni (KWAH-tro stah-gee-OH-nee) înseamnă "patru anotimpuri."

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista