Pizza prăjită cu ardei roșu, feta și Hummus

Ardei roșu prăjită, Fetan și Hummus Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 683 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de măsline, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei Roșu Prăjit Și Feta Hummus, Hummus Feta Prăjită Ardei Roșu Sammie, și Ardei roșu prăjit dulce condimentat și Feta Hummus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului pe cel mai jos raft. Dacă aveți o piatră, puneți-o pe raft. Preîncălziți cuptorul la 288° sau temperatura cea mai ridicată a cuptorului dvs. timp de 45 de minute.
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul în tubul de alimentare al unui robot de bucătărie. Răzuiește părțile laterale ale bolului.
Adăugați năut, tahini, suc de lămâie, sare, piper și 2 lingurițe. apă. Puree până la neted.
Îndepărtați o coajă de pizza de 14 inci cu făină de porumb, apoi aplatizați aluatul deasupra. Folosind degetele ușor făinate sau un sucitor cu făină, întindeți aluatul într - o rundă de 13 până la 14 inci. (
Presărați coaja cu mai multă făină de porumb, dacă este necesar, pentru a vă asigura că crusta alunecă ușor pe coajă.)
Perie 1 1/2 Lingură. ulei peste crustă.
Răspândiți hummus peste crustă, lăsând o margine de 1 inch. Împrăștiați ardeii, feta, măslinele și ardeiul roșu zdrobit peste pizza.
Stropiți restul de 1 1/2 lingură. ulei peste pizza.
Glisați cu grijă pizza pe piatră.
Coaceți până când crusta se rumeneste pe margini și pe fund (ridicați o margine pentru a verifica) și brânza se rumeneste ușor, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o placă de tăiere.
Presărați felii de ceapă peste pizza.
Lăsați să se odihnească un minut; feliați și serviți.