Pizza Napolitană Margherita

Pizza Napolitană Margherita
Pizza napolitană Margherita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 1868 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți drojdie de tort, sare de mare, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până drojdie ai putea urma acest curs principal cu Tort De Drojdie De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pizza stone și pizza peel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2
Setați o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului, îndepărtați celelalte rafturi și preîncălziți la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Folosind o moară de alimente, măcinați roșiile într-un bol (sau pulsați într-un robot de bucătărie până când sunt curățate grosier.) Se condimentează cu sare de mare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Praf foarte ușor o suprafață de lucru cu puțină făină. Umpleți un castron mediu cu făină și întindeți-l într-un strat uniform. Aruncați aluatul pe făina din castron și răsturnați-l o dată în castron pentru a-l acoperi ușor. Pe suprafața de lucru, folosind vârful degetelor, apăsați aluatul peste tot pentru a-l aplatiza. Întoarceți-l și apăsați din nou pe toată suprafața. Întoarceți-l încă o dată și repetați. Apăsați aluatul cu degetele în mod repetat pe o parte cu o mână, iar cu cealaltă mână, rotiți încet aluatul în sensul acelor de ceasornic pe suprafața de lucru. Continuați să bateți și să rotiți aluatul pentru a aplatiza și întinde aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Ridicați aluatul și aruncați-l înainte și înapoi între palmele mâinilor până când începe să se întindă, formează un disc dur și devine mai subțire. Trageți aluatul peste mâini, introduceți degetele și trageți ușor articulațiile spre marginea exterioară a aluatului. Continuați, rotind aluatul în timp ce mergeți, până când are aproximativ 10 centimetri în diametru. Lucrați încet, permițând greutatea aluatului în sine să se întindă și să nu-l forțeze sau se va rupe și poate face crusta prea mestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Îndepărtați suprafața de lucru cu puțină făină și puneți crusta înapoi. Apăsați-l cu degetele și trageți-l ușor la margini pentru a uniformiza cercul. Folosind o oală mică, întindeți uniform aproximativ 1/4 cană din sosul de roșii pe suprafața aluatului, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii. Împrăștiați bucățile de mozzarella din centru, lăsând spațiu între brânză. Rupeți frunzele de busuioc în jumătate și împrăștiați bucățile peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Făinați ușor o coajă de pizza și așezați-o pe suprafața de lucru de la marginea crustei de pizza cea mai apropiată de dvs. Rulați degetele în jurul parametrului exterior al crustei pentru a slăbi marginile care ar putea fi blocate (și asigurați-vă că aluatul nu este lipit de tejghea nicăieri în centru). Apucați ușor aluatul la pozițiile de la ora 5 și 7 și într-o mișcare rapidă, trageți pizza pe coajă. Folosiți degetele pentru a trage și a îndrepta crusta până la rotunjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Deschideți ușa cuptorului. Setați partea din față a coajei pe marginea din spate a pietrei de pizza. Agitați coaja foarte ușor pentru a vă asigura că aluatul nu este blocat și va aluneca. Ținând coaja la un unghi de 45 de grade, scuturați-o până când pizza începe să alunece; odată ce ajunge la marginea coajei, agitați-o ușor de câteva ori, apoi trageți coaja într-o singură mișcare rapidă pentru a arunca pizza pe piatra fierbinte. Închideți imediat ușa cuptorului și se fierbe până când crusta începe să char pe partea de jos și marginile și brânză este topit și Bulbuc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Folosiți coaja pentru a îndepărta pizza; glisați-o pe o tăietură. Feliați cu o roată de pizza și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Puneți drojdia într-o cană de măsurare și dizolvați-o în aproximativ 1/2 cană de apă. Într-un castron mare, dizolvați sarea în apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați aproximativ 1/2 cană de făină în soluția de apă sărată și adăugați amestecul de drojdie. Folosiți degetele pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
12
Adăugați făina rămasă și amestecați cu mâinile până formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
13
Transferați aluatul pe un blat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
14
Pentru a frământa aluatul, apucați părțile laterale cu degetele și trageți-l în sus și peste el în centru. Folosind bilele mâinilor, apăsați ferm aluatul în centru. Repetați, trăgând aluatul din părțile exterioare spre interior, apăsați-l rapid de la marginea spre interior. Lucrul rapid va ajuta la prevenirea lipirii acestuia. Continuați să frământați aluatul până când este foarte neted la atingere și izvorăște înapoi când este apăsat, 15 până la 20 de minute. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l într-un bol curat și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Lăsați aluatul să crească timp de 2 ore, apoi împărțiți-l în patru porții de 9 uncii. Formați porțiunile în bile. Acoperiți aluatul cu un prosop și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate98
Revista