Pizza Naan cu Pesto de Broccoli și salată de rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza Naan cu Pesto de Broccoli și salată de rucola. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 960 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,8 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ușor rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Personală Pesto & Tomato Naan, Salată de Broccoli și Tortellini cu Pesto de rucola, și Salată de Tortellini cu Broccoli cu pesto de rucola #WeekdaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Start pesto: nuci Toast pe o foaie de copt în cuptor 4 până la 5 minute. Aburiti sau fierbeti broccoli pana cand sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Se scurge, se răcește în apă cu gheață și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Pulsați nuci, broccoli, pătrunjel, usturoi și ulei într-un robot de bucătărie până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pătrunjel
Usturoi
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați parmezan și sare; pulsează să se amestece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare
1
Combinați ceapa, oțetul, sarea și piperul într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Faceți pizza: puneți naan pe foaia de copt; coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute. Cârnați rumeniti într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, rupându-se în bucăți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Naan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
Cuptor
3
Întindeți naan cu pesto, apoi aranjați cârnați, ardei, măsline și un strat de manchego deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Ardei
Cârnați
Măsline
Kilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Naan
4
Coaceți până când brânza se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Adăugați rucola și ulei în amestecul de oțet. Aruncați pentru a acoperi; aranjați peste pizza.
Naan poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.