Pizza La grătar umplute cu brânză și salată Radicchio

Pizza La grătar umplute cu brânză și salată Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii cherry portocalii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră, Curcan La Grătar, Slănină, Radicchio Și Sandvișuri Cu Brânză Albastră, și Salată De Radicchio La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ricotta cu mozzarella. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, amestecați hamsiile cu cele 3 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați aluatul de pizza în 6 bucăți egale și bateți în discuri. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare disc într-o rundă de 8 inci și praf cu făină.
Așezați 2 runde pe fiecare foaie de copt și lăsați să stea într-un loc fără curenți până când încep să crească, aproximativ 20 de minute.
Aprinde un grătar. Dacă utilizați un grătar pe gaz, setați arzătorul central la foc mare, iar arzătoarele din față și din spate sau laterale la foc mic.
Ungeți aluatul generos cu ulei de măsline. Folosind mâinile, întindeți fiecare bucată într-o rundă de 9 inci, ridicând aluatul după cum este necesar.
Lucrând cu 1 bucată de aluat odată, ridicați-l rapid de pe foaia de copt și drapați-l peste centrul grătarului; folosiți clești cu mâner lung pentru a îndrepta orice pliuri. Grătați aluatul la foc fierbinte timp de 10 secunde, apoi glisați-l la foc mic și grătiți până se carbonizează ușor pe fund, cu aproximativ 10 secunde mai mult. Întoarceți pizza și întindeți o cantitate mică de 1/2 cană de brânzeturi peste jumătate din ea. Rotiți pizza peste zonele fierbinți și mai reci ale grătarului pentru a termina de gătit aluatul și încălziți brânza, aproximativ 40 de secunde.
Transferați pizza pe o farfurie.
Adăugați roșiile și radicchio în pansamentul de hamsii și aruncați. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 cană din salata radicchio peste brânză și pliați cealaltă jumătate a crustei peste umplutură, tăiați-o pe jumătate și serviți-o imediat. Repetați cu aluatul și umpluturile rămase.
Recomandarea vinului: un roșu Italian ușor, fructat, cu aciditate bună, va contrasta bogăția brânzei și se va amesteca cu aciditatea și amărăciunea salatei. Optează pentru un Valpolicella Classico suculent, cum ar fi Allegrini din 1999 sau Bertani din 1999.