Pizza La grătar umplute cu brânză și salată Radicchio

Pizza La grătar umplute cu brânză și salată Radicchio
Pizza La grătar umplute cu brânză și salată Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii cherry portocalii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră, Curcan La Grătar, Slănină, Radicchio Și Sandvișuri Cu Brânză Albastră, și Salată De Radicchio La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ricotta cu mozzarella. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, amestecați hamsiile cu cele 3 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ulei 3 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Tăiați aluatul de pizza în 6 bucăți egale și bateți în discuri. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare disc într-o rundă de 8 inci și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați 2 runde pe fiecare foaie de copt și lăsați să stea într-un loc fără curenți până când încep să crească, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Aprinde un grătar. Dacă utilizați un grătar pe gaz, setați arzătorul central la foc mare, iar arzătoarele din față și din spate sau laterale la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți aluatul generos cu ulei de măsline. Folosind mâinile, întindeți fiecare bucată într-o rundă de 9 inci, ridicând aluatul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Lucrând cu 1 bucată de aluat odată, ridicați-l rapid de pe foaia de copt și drapați-l peste centrul grătarului; folosiți clești cu mâner lung pentru a îndrepta orice pliuri. Grătați aluatul la foc fierbinte timp de 10 secunde, apoi glisați-l la foc mic și grătiți până se carbonizează ușor pe fund, cu aproximativ 10 secunde mai mult. Întoarceți pizza și întindeți o cantitate mică de 1/2 cană de brânzeturi peste jumătate din ea. Rotiți pizza peste zonele fierbinți și mai reci ale grătarului pentru a termina de gătit aluatul și încălziți brânza, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Transferați pizza pe o farfurie.
10
Adăugați roșiile și radicchio în pansamentul de hamsii și aruncați. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 cană din salata radicchio peste brânză și pliați cealaltă jumătate a crustei peste umplutură, tăiați-o pe jumătate și serviți-o imediat. Repetați cu aluatul și umpluturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Recomandarea vinului: un roșu Italian ușor, fructat, cu aciditate bună, va contrasta bogăția brânzei și se va amesteca cu aciditatea și amărăciunea salatei. Optează pentru un Valpolicella Classico suculent, cum ar fi Allegrini din 1999 sau Bertani din 1999.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista