Pizza La Grătar
Pizza la grătar ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine, uleiul de măsline, toppingurile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza De Pui La Grătar, Pizza De Curcan La Grătar, și Pizza De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o placă făinoasă, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale; formați fiecare într-o bilă.
Rotiți fiecare minge într-o rundă de 5 până la 6 inci.
Ungeți ușor blaturile cu aproximativ jumătate din uleiul de măsline.
Așezați fiecare rundă, cu ulei în jos, pe o bucată de folie de 10 x 12 inci (4 în total). Cu mâinile, aplatizați rundele la 1/8 inch grosime și 7 până la 8 inci lățime. Periați ușor cu uleiul rămas.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când este ușor pufos, 15 până la 25 de minute.
Pe măsură ce aluatul stă, pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Când grătarul este mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde), ridicați 1 bucată de folie și rotiți aluatul pe grătar. Îndepărtați și aruncați folia. Repetați pentru a așeza aluatul rămas pe grătar, păstrând rundele ușor depărtate. Gatiti pana cand crustele de pizza sunt maro auriu pe fund, aproximativ 2 minute.
Cu o spatulă largă, transferați crustele pe foi de copt, rumenite în sus. Acoperiți crustele cu alegerea toppingului și glisați din foaia de copt înapoi pe grătar. Acoperiți grătarul cu capac (orificii deschise pentru cărbune) și gătiți până când toppingul este fierbinte și fundul pizza este crocant și maro, 3 până la 4 minute.
Scoateți din grătar; adăugați sare și piper după gust.
Toppinguri de nectarină și busuioc: pentru fiecare pizza, feliați subțire 1 nectarină mică, fără sâmburi, coaptă (aproximativ 6 oz.) și se amestecă cu 1/2 linguriță oțet balsamic.
Presărați crusta de pizza cu 1/3 cană de brânză mărunțită și 2 linguri de brânză parmezană mărunțită fin.
Puneți nectarina peste brânză. Se acoperă cu 1 lingură de nuci de pin. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu 2 linguri de frunze proaspete de busuioc mărunțite fin.
Topping Provenal: pentru fiecare pizza, întindeți 1/3 cană brânză proaspătă de chvre (capră) pe crusta de pizza; presărați cu 1/4 linguriță de cimbru uscat.
Puneți 1/2 cană de ardei roșii tăiați în felii subțiri pe brânză și presărați cu 2 linguri de brânză parmezană mărunțită fin. Când pizza este scos din gratar, Movilă 1/2 cana salata se amestecă pe ea.
Topping cârnați-Gruyre: pentru fiecare pizza, presărați 1/3 cană brânză gruyre mărunțită și 2 linguri brânză parmezană mărunțită fin pe crusta de pizza. Răciți ușor nucșoara peste brânză. Felie subțire 1 cârnați de pui-mere fierte (3 1/2 până la 4 oz.) și puneți carnea pe crusta de pizza.
Topping de rață Peking: pentru fiecare pizza, întindeți 1 până la 2 linguri de sos hoisin peste crusta de pizza. Se acoperă cu 1/2 cană de rață dezosată mărunțită, jupuită la grătar (de pe o piață chineză) sau pui prăjit și 2 linguri de ceapă verde tocată mărunt. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu 2 linguri de frunze proaspete de cilantro.
Margherita Topping: pentru fiecare pizza, presărați 1/3 cană de brânză mozzarella mărunțită peste crusta de pizza. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan mărunțit fin și 1/2 cană de roșii tocate. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu frunze mici de busuioc proaspăt.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione]()
Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione
Acest vin este produs doar în recolte grozave, folosind cei mai buni struguri selectați din Podgoria San Marcellino care înconjoară Biserica San Marcellino din Monti din Chianti: o suprafață de aproximativ 7 hectare în care Sangiovese (1,5 hectare din care au 50 de ani) sunt unite de 0,9 hectare de Pugnitello, un vechi strugure toscan indigen care completează perfect Sangiovese, scoțând în evidență culoarea, structura și aromele sale. Din 2006, San Marcellino cuvee a inclus aproximativ 5% Pugnitello. Vinul îmbătrânește aproximativ 24 de luni în barriques Allier toast mediu. Este îmbuteliat nefiltrat pentru a-și păstra eleganța și prospețimea și îmbătrânit în sticlă timp de cel puțin 24 de luni înainte de eliberare. Rubin profund, cu un buchet amplu, complex și învăluitor, cu fructe, în special zmeură, și violete amestecate cu condimente și mineralitate. San Marcellino prezintă o structură frumoasă, cu taninuri vibrante, elegante, însoțite de accente savuroase armonioase. Este un vin extrem de echilibrat, persistent.