Pizza La Grătar

Pizza La Grătar
Pizza la grătar ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine, uleiul de măsline, toppingurile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza De Pui La Grătar, Pizza De Curcan La Grătar, și Pizza De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o placă făinoasă, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale; formați fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Rotiți fiecare minge într-o rundă de 5 până la 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Ungeți ușor blaturile cu aproximativ jumătate din uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Așezați fiecare rundă, cu ulei în jos, pe o bucată de folie de 10 x 12 inci (4 în total). Cu mâinile, aplatizați rundele la 1/8 inch grosime și 7 până la 8 inci lățime. Periați ușor cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când este ușor pufos, 15 până la 25 de minute.
6
Pe măsură ce aluatul stă, pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Când grătarul este mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde), ridicați 1 bucată de folie și rotiți aluatul pe grătar. Îndepărtați și aruncați folia. Repetați pentru a așeza aluatul rămas pe grătar, păstrând rundele ușor depărtate. Gatiti pana cand crustele de pizza sunt maro auriu pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Cu o spatulă largă, transferați crustele pe foi de copt, rumenite în sus. Acoperiți crustele cu alegerea toppingului și glisați din foaia de copt înapoi pe grătar. Acoperiți grătarul cu capac (orificii deschise pentru cărbune) și gătiți până când toppingul este fierbinte și fundul pizza este crocant și maro, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți din grătar; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Toppinguri de nectarină și busuioc: pentru fiecare pizza, feliați subțire 1 nectarină mică, fără sâmburi, coaptă (aproximativ 6 oz.) și se amestecă cu 1/2 linguriță oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
NectarinăNectarină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
13
Presărați crusta de pizza cu 1/3 cană de brânză mărunțită și 2 linguri de brânză parmezană mărunțită fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
14
Puneți nectarina peste brânză. Se acoperă cu 1 lingură de nuci de pin. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu 2 linguri de frunze proaspete de busuioc mărunțite fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
NectarinăNectarină
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Topping Provenal: pentru fiecare pizza, întindeți 1/3 cană brânză proaspătă de chvre (capră) pe crusta de pizza; presărați cu 1/4 linguriță de cimbru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Puneți 1/2 cană de ardei roșii tăiați în felii subțiri pe brânză și presărați cu 2 linguri de brânză parmezană mărunțită fin. Când pizza este scos din gratar, Movilă 1/2 cana salata se amestecă pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Verde MixtVerde Mixt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
17
Topping cârnați-Gruyre: pentru fiecare pizza, presărați 1/3 cană brânză gruyre mărunțită și 2 linguri brânză parmezană mărunțită fin pe crusta de pizza. Răciți ușor nucșoara peste brânză. Felie subțire 1 cârnați de pui-mere fierte (3 1/2 până la 4 oz.) și puneți carnea pe crusta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pui FiertPui Fiert
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Topping de rață Peking: pentru fiecare pizza, întindeți 1 până la 2 linguri de sos hoisin peste crusta de pizza. Se acoperă cu 1/2 cană de rață dezosată mărunțită, jupuită la grătar (de pe o piață chineză) sau pui prăjit și 2 linguri de ceapă verde tocată mărunt. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu 2 linguri de frunze proaspete de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pui PrăjitPui Prăjit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
19
Margherita Topping: pentru fiecare pizza, presărați 1/3 cană de brânză mozzarella mărunțită peste crusta de pizza. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan mărunțit fin și 1/2 cană de roșii tocate. Când pizza este scoasă din grătar, împrăștiați cu frunze mici de busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione
Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione
Acest vin este produs doar în recolte grozave, folosind cei mai buni struguri selectați din Podgoria San Marcellino care înconjoară Biserica San Marcellino din Monti din Chianti: o suprafață de aproximativ 7 hectare în care Sangiovese (1,5 hectare din care au 50 de ani) sunt unite de 0,9 hectare de Pugnitello, un vechi strugure toscan indigen care completează perfect Sangiovese, scoțând în evidență culoarea, structura și aromele sale. Din 2006, San Marcellino cuvee a inclus aproximativ 5% Pugnitello. Vinul îmbătrânește aproximativ 24 de luni în barriques Allier toast mediu. Este îmbuteliat nefiltrat pentru a-și păstra eleganța și prospețimea și îmbătrânit în sticlă timp de cel puțin 24 de luni înainte de eliberare. Rubin profund, cu un buchet amplu, complex și învăluitor, cu fructe, în special zmeură, și violete amestecate cu condimente și mineralitate. San Marcellino prezintă o structură frumoasă, cu taninuri vibrante, elegante, însoțite de accente savuroase armonioase. Este un vin extrem de echilibrat, persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista