Pizza iubitoare de carne copioasă
Consistent iubitor de carne Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,07 USD pe porție. O porție conține 2111 calorii, 94G de proteine, și 130g de grăsime. Un amestec de făină, ardei gras, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza iubitorului de carne, Pizza iubitorului de carne, și Pizza iubitorului de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă făina, uleiul și sarea. Bateți energic 20 de lovituri cu lingura.
Lăsați aluatul să se odihnească în castron 20 de minute.
Între timp, mutați raftul cuptorului în poziția cea mai de jos; încălziți cuptorul la 425 buc.F. Ungeți 2 foi de prăjituri sau tigăi de pizza de 12 inci cu ulei suplimentar.
Se presară cu făină de porumb. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz și ceapa este fragedă; scurgere.
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu degetele înfăinate, bateți fiecare jumătate în rundă de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Întindeți sosul de pizza peste rondele de aluat. Completați fiecare cu amestec de cârnați, ardei gras, măsline, pepperoni și brânză.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și sosul este bulbuc.