Pizza de pui la grătar CPK

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați CPK ' s BBQ Chicken Pizzan. Această rețetă face 12 porții cu 365 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, sare, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați CPK pui Tequila Fettuccine, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Pui Cheddar la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Sareți pieptul de pui pe ambele părți, apoi puneți-l într-un vas rezistent la cuptor.
Turnați sosul BBQ peste sâni și întoarceți-i pentru a acoperi.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gata.
Se scoate din cuptor și se taie într-un zar fin. Pune deoparte.Creșteți temperatura cuptorului la 500 de grade.
Rulați / întindeți o crustă de pizza.
Așezați-l pe o tigaie stropită cu ulei de măsline.
Stropiți puțin ulei de măsline pe crustă, apoi presărați puțină sare. Puneți câteva linguri de sos de grătar suplimentar pe crustă și întindeți-l uniform. Sos de Top cu jumătate de mozzarella feliată.
Presărați jumătate din puiul tăiat cubulețe și ceapa roșie feliată subțire.
Presărați din nou cu puțină sare, apoi coaceți timp de 15 până la 17 minute, sau până când crusta se rumeneste și toppingurile sunt bulbucate.
Scoateți din cuptor și presărați cu multă coriandru tocat.
Tăiați în pătrate și serviți imediat. Repetați cu alte cruste și alte ingrediente sau salvați pentru altă dată.
Presărați drojdia peste 1 1/2 căni de apă caldă (nu călduță).
Să stea pentru câteva minutes.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină, iar aluatul se reunește într-o masă lipicioasă.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 ore sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie de el. Notă: cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore înainte, iar 3 sau 4 zile este chiar mai bine.Când sunteți gata să faceți pizza, apucați jumătate din aluatul de pizza (rețeta face 2 cruste) și strângeți aluatul spre fund pentru a forma o minge frumoasă, strânsă, trasă. Puteți întinde pizza cu un sucitor dacă doriți, dar uneori este la fel de ușor să o aruncați și să trageți și să vă întindeți până când se simte bine. Și când crusta este frumoasă și subțire, așezați-o pe o foaie de copt unsă sau o tigaie pentru pizza.
Stropiți puțin ulei de măsline pe aluat și întindeți-l cu degetele. Presărați foarte ușor puțină sare pe crustă.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Completați crusta cu toppingurile la alegere. Apoi coaceți timp de 15 până la 17 minute, sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt bulbucate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.