Pizza De Pui La Grătar

Pizza De Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de pui la grătar. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 258 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de grătar îmbuteliat, brânză gouda, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza De Pui La Grătar, Pizza De Pui La Grătar, și Pizza De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați crusta pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Răspândiți sosul de grătar peste crustă până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Se presară cu pui, Gouda, ceapă, oregano, ardei roșu zdrobit și brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
GoudaGouda
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Coaceți la 450 timp de 16 minute sau până când brânza se topește și crusta este aurie. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Tăiați pizza în 6 pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista