Pizza De Pui Brânză
Reteta Pizza de pui Cheesy ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 434 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pui, aluat de pizza, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza De Pui Brânză, Cheesy Pui Pizza Buzunare, și Brânză De Pui Fajita Pizza.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Desfaceți aluatul pe o tigaie de pizza unsă de 12 inci sau pe o foaie de copt. Pat aluat în runda de 12 inch. Prindeți marginea pentru a forma janta.
Se amestecă sosul picant și sosul de paste.
Răspândiți peste crustă până la margine. Se acoperă cu pui, măsline, ceapă și brânză.
Coaceți 15 minute sau până când brânza este topită și crusta este aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.