Pizza de casă Chicago Deep-Dish

Pizza de casă Chicago Deep-Dish
Pizzanul Chicago Deep-Dish de casă este un fel principal mediteranean. Această rețetă face 12 porții cu 423 de calorii , 19 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ardei, drojdie cu creștere rapidă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chicago Deep-Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza și Chicago Deep-Dish Pizza .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 cani de făină, mălai, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță mică, încălziți apa și uleiul la 120-13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
24 De Felii De Pepperoni, Optional24 De Felii De Pepperoni, Optional
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acopera si se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile în 2 lingurițe de ulei până se înmoaie. Într-un castron mare, amestecați roșiile, sosul de roșii, pasta de tomate, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți generos un 13-in. x 9-in. tava sau vasul de copt cu restul de 2 lingurite de ulei. Loviți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Întindeți-l într-un format de 15 inchi. x 11 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați în tava pregătită, apăsând pe fundul și la jumătatea părților laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți cu 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
10
Peste brânză se pune jumătate din sos (se păstrează sosul rămas pentru o altă utilizare sau pentru înmuiere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se adaugă cârnați, ciuperci sotate și, dacă se dorește, pepperoni; acoperiți cu restul de brânză mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
12
Acoperiți și coaceți la 450 pentru 35 de minute. Descoperi; Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Presarati busuioc daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bulk Italian sausage, cooked and crumbledbulk Italian sausage, cooked and crumbled2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate sos de roșiipoate sos de roșii7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.can diced tomatoes, well drainedcan diced tomatoes, well drained401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)file de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)0Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină universalăfăină universală1lasăThinly sliced fresh basil optionalThinly sliced fresh basil optional1lasăThinly sliced fresh basil optionalThinly sliced fresh basil optional2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci proaspete feliateciuperci proaspete feliate2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci proaspete feliateciuperci proaspete feliate2la 3 catei de usturoi, tocatela 3 catei de usturoi, tocate721 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)4Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat0Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan rasparmezan ras3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe mărunțită parte-brânză mozzarella degresat, împărțitcupe mărunțită parte-brânză mozzarella degresat, împărțit0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)242 linguri butte topitpepperoni, optionalpepperoni, optional1Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate pasta de tomatepoate pasta de tomate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)71 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet de drojdie rapidăpachet de drojdie rapidă

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Deep Dish Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Naked Winery Diva, , Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Diva, , Sangiovese
Naked Winery Diva, , Sangiovese
Buchet de stejar de ciuperci pământești la deschidere și prima stropire. Căpșuni uscate și țigări de bomboane dulci la gust, cu taninuri moi și un final mediu lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista