Pizza De Aterizare
Touchdown Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 665 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de brânză, piept de pui, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza De Aterizare, Touchdown Chili, și Cookie-Uri Touchdown.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt pregătită.
Amestecați puiul și 3 linguri de sos de aripi împreună într-un castron până când sunt acoperite uniform.
Întindeți 1/2 cană sos de aripi pe crusta de pizza; se acoperă cu brânză albastră, amestec de pui și țelină. Acoperiți pizza cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pizza este gătită și brânza clocotește, aproximativ 12 minute. Răciți pizza cu aproximativ 5 minute înainte de a tăia în pătrate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon