Pizza cu șuncă, sparanghel și Ricotta
Pizza cu șuncă, sparanghel și Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 117g de grăsime, și un total de 2255 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 8,34 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fulgi de piper, șuncă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Sparanghel, Ricotta și Pizza cu ouă, Pizza cu sparanghel și Ricotta, și Pizza cu șuncă, sparanghel și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 550 grade F (285 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați sparanghel și gătiți descoperit până când este fraged, aproximativ 2 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute. Odată ce sparanghelul este rece, se scurge bine și se lasă deoparte.
Combinați ricotta, uleiul de măsline, usturoiul, fulgii de ardei roșu, sarea, piperul negru și smântâna grea într-un castron mic. Se amestecă ierburile proaspete (dacă se utilizează) și se lasă deoparte.
Pentru a modela aluatul de pizza, presărați blatul și suprafața aluatului cu făină și bateți ușor. Folosiți un sucitor pentru a forma un disc subțire de aproximativ 9 inci în diametru.
Transferați pe o foaie de copt.
Se întinde amestecul de ricotta peste crustă, se acoperă cu șuncă și sparanghel.
Se presară cu brânzeturi Cheddar și Parmigiano-Reggiano.
Așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit și coaceți timp de 5 minute.
Transferați foaia de copt în raftul superior și coaceți încă 5 minute.