Pizza cu trei brânzeturi cu ceapă, salvie și Rucola

Pizza cu trei brânzeturi cu ceapă, salvie și Rucola
Faceți aluat

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia, 1 lingură de făină și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare și se lasă să stea până când amestecul dezvoltă o spumă cremoasă la suprafață, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună 1 1/4 căni de făină cu sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Adăugați amestecul de drojdie, uleiul și restul de 1/2 cană de apă caldă și amestecați până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină (aproximativ 1/2 cană) pentru a face aluatul să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. (Aluatul va fi mai umed decât alte aluaturi de pizza pe care le-ați făcut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată cu mâinile ușor făinoase (refaceți mâinile când aluatul devine prea lipicios) până când este neted, moale și elastic, aproximativ 8 minute. Formați aluatul într-o bilă, puneți-l pe o suprafață ușor făinată și praf generos cu făină. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/4 ore. Îndepărtați o coajă de lemn sau o foaie mare de copt (fără laturi) cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Nu loviți aluatul. Îndepărtați cu grijă aluatul într-un castron de făină pentru a acoperi și transfera pe o suprafață de lucru uscată. Ținând o margine de aluat în aer cu ambele mâini și lăsând fundul să atingă doar suprafața de lucru, mișcați cu atenție și rapid mâinile în jurul marginii aluatului (cum ar fi rotirea unui volan), permițând greutății aluatului să se întindă până la aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Așezați aluatul plat pe coajă sau foaie de copt. Continuați să lucrați marginea aluatului cu degetele, întinzându-l într-o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Face topping
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Presărați pizza cu Parmigiano-Reggiano, apoi aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei în cuptor și înclinați coaja, smucind-o ușor pentru a începe să se miște pizza. Când marginea pizza atinge piatra, trageți rapid înapoi coaja pentru a transfera pizza în piatră (nu trageți înapoi pizza).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
GorgonzolaGorgonzola
Brânză FontinaBrânză Fontina
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Coaceți până când crusta este aurie și brânza clocotește, 10 până la 12 minute. Glisați coaja sub pizza pentru a o scoate din cuptor, apoi acoperiți cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Dough can rise slowly, covered, in the refrigerator for 1 day. Bring to room temperature before using.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate40
Revista