Pizza cu sparanghel și șuncă afumată

Pizza cu sparanghel și șuncă afumată
Pizza cu sparanghel și șuncă afumată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.4 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 538 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de brânză provolone ascuțită, șuncă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, și Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți o piatră de pizza sau ungeți generos o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sparanghelul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați șunca și căpșunile în sparanghel și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se lasă să se răcească ușor.
7
Adăugați jumătate din brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
8
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți sau întindeți aluatul într-o rundă brută de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați aluatul pe o coajă de pizza cu făină sau pe o foaie de prăjituri fără margini sau pe foaia de copt unsă. Topiți pizza cu amestecul de sparanghel, lăsând o margine de aluat de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Ungeți marginea cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline. Împrăștiați brânza rasă și restul de brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Glisați pizza pe piatra fierbinte, dacă folosiți, și coaceți aproximativ 10 minute pe piatră sau 16 minute pe foaia de copt, până când crusta este aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Transferați pizza într-un suport și lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
13
Recomandare de vin: un alb curat, deschis, cum ar fi Torres Via Sol din Spania din 1997 sau Domaine de la Jalousie Sauvignon din Franța din 1997, este o alegere răcoritoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista