Pizza cu sparanghel și șuncă afumată

Pizza cu sparanghel și șuncă afumată
Pizza cu sparanghel și șuncă afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză provolone ascuțită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, și Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Preîncălziți o piatră de pizza sau ungeți generos o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pizza PiatrăPizza Piatră
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați sparanghelul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați șunca și căpșunile în sparanghel și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ceapa VerdeCeapa Verde
șuncășuncă
6
Se lasă să se răcească ușor.
7
Adăugați jumătate din brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
8
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți sau întindeți aluatul într-o rundă brută de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați aluatul pe o coajă de pizza cu făină sau pe o foaie de prăjituri fără margini sau pe foaia de copt unsă. Topiți pizza cu amestecul de sparanghel, lăsând o margine de aluat de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți marginea cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline. Împrăștiați brânza rasă și restul de brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
11
Glisați pizza pe piatra fierbinte, dacă folosiți, și coaceți aproximativ 10 minute pe piatră sau 16 minute pe foaia de copt, până când crusta este aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Transferați pizza într-un suport și lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
13
Recomandare de vin: un alb curat, deschis, cum ar fi Torres Via Sol din Spania din 1997 sau Domaine de la Jalousie Sauvignon din Franța din 1997, este o alegere răcoritoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista