Pizza cu sfeclă, mere și brânză
Sfeclă, mere și pizza cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, aluat de pizza, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați pizzete de mere și cheddar cu ceapă caramelizată, Pizza cu ceapă caramelizată, brânză de capră și Prosciutto, și Salată de portocale, sfeclă și mere cu brânză de capră și vinetă cu miere de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4-inch rotund cookie cutter
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu un capac. (Pizzetele pot fi coapte și la cuptor.
Așezați un suport pentru cuptor în partea superioară 1/3 a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Coaceți pizzetele pe o foaie de copt cu praf de porumb până când crusta este aurie, 12 până la 14 minute.)
Praf o foaie de copt cu făină de porumb. Pune deoparte. Folosind un feliator de mandolină, feliați merele și sfecla în felii groase de 1/16 până la 1/8 inci. Pune deoparte.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 13 inci. Folosind un tăietor rotund de 4 inci, tăiați 6 cercuri de aluat și transferați pe foaia de copt pregătită. Împărțiți fontina și presărați deasupra fiecărui cerc de aluat. Împărțiți feliile de mere și sfeclă și așezați deasupra.
Adăugați brânza de capră și presărați cu herbes de Provence.
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar la foc mic, indirect. Acoperiți grătarul și gătiți până când crusta este crocantă și aurie și brânza începe să se topească, 8 până la 10 minute.