Pizza cu salam și ciuperci
Pizza cu salam și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 245 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos de pizza, ulei de măsline, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu salam și ciuperci, Pesto + Pizza Cu Salam, și Salam Miere Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul de Pizza pe o foaie mare de hârtie pergament. Acoperiți cu un prosop umed; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
În timp ce aluatul crește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe hârtie pergament. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Glisați aluatul și hârtia pergament pe o foaie mare de copt.
Așezați pe raftul inferior în cuptor.
Coaceți la 500 timp de 5 minute.
Puneți sosul de Pizza pe crustă, răspândindu-se pe margine. Se acoperă cu salam, brânză și ciuperci.
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Notă: Dacă utilizați aluat de Pizza refrigerat, lăsați aluatul să crească conform instrucțiunilor de la Pasul 1 timp de 1 oră. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.