Pizza cu pâine franceză cu spanac și șuncă

Pizza cu pâine franceză cu spanac și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 518 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză provolone, nuci de pin, sos de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza cu pâine franceză cu spanac-anghinare, Pizza cu pâine franceză cu spanac-anghinare {sâmbătă cu Rachael Ray}, și Pizza Cu Pâine Franceză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați pâinea în jumătate orizontal; tăiați fiecare jumătate transversal în treimi.
Așezați părțile tăiate în sus pe o foaie mare de biscuiți fără grăsime; periați cu ulei.
Coaceți 5 până la 6 minute sau până când blaturile sunt ușor prăjite.
Întindeți sosul de pizza uniform pe părțile tăiate ale fiecărei bucăți de pâine. Se acoperă uniform cu șuncă, ceapă, nuci și spanac.
Așezați 4 jumătăți de felii de brânză deasupra fiecăruia.
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când brânza este topită și pizza este fierbinte.