Pizza cu pâine franceză cu brânză elvețiană gratinată

Pizza cu pâine franceză cu brânză elvețiană gratinată
Reteta Swiss Chard Au Gratin Pizza de pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 953 calorii, 42G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare kosher, smog curcubeu, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac de ciuperci și pizza de pâine franceză elvețiană, Spanac de ciuperci și pizza de pâine franceză elvețiană, și Spanac de ciuperci și pizza de pâine franceză elvețiană.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți tulpinile din smog, dar păstrați frunzele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați bietul în apa clocotită (oala va fi ambalată la început) și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Scurgeți din nou, apoi înfășurați bietul într-un prosop de bucătărie și strângeți pentru a îndepărta excesul de apă. Tăiați bietul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Între timp, încălziți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară. Fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Reglați condimentele după gust. Se amestecă 1/3 cană de pastă de usturoi prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Întindeți jumătate de smog în fundul unei caserole medii. Se acoperă cu jumătate de sos de usturoi și jumătate de brânză. Repetați straturile, terminând cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
11
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți caserola din cuptor și porniți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Înjumătățiți pâinea pe lungime, apoi tăiați-o pe jumătate transversal pentru a face patru bucăți lungi de 12 inci. Se fierbe pâinea, tăiată în sus, până se carbonizează, aproximativ 1 minut. Ungeți cu pasta de usturoi prăjită rămasă și acoperiți fiecare bucată cu un sfert din gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chard ElvețianChard Elvețian
14
Tăiați fiecare pizza în jumătate și serviți.
15
Gratinul necoapte poate fi acoperit și refrigerat pentru o masă înainte. Aduceți la temperatura camerei, apoi coaceți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Aranjați usturoiul într-un ciorchine pe o bucată mare de folie și stropiți cu 1/4 cană EVOO. Înfășurați usturoiul în folie pentru a face o pungă bine sigilată. Prăjiți până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
YukonYukon
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Lăsați să se răcească, apoi strecurați usturoiul din piei într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
18
Adăugați restul de 3/4 cană EVOO și mierea și condimentați cu sare și piper. Puree până se omogenizează, apoi se transferă într-un recipient mic. (Alternativ, puteți zdrobi pasta de usturoi cu o furculiță în loc să folosiți un robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista