Pizza Cu Pui La Grătar, Slănină Și Spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar, slănina și spanacul Flatbread Pizzan. O porție conține 1135 calorii, 72g de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la How Sweet Eats are 48 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de slănină, parmezan, pui la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Spanac Bacon Anghinare Flatbread Pizza, Pizza cu smochine, slănină și Rucola la grătar, și Pui Bacon Ranch Flatbread Pizza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.