Pizza cu praz, Ricotta și nuci
Rețeta de praz, Ricotta și pizza cu nucă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 297 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, aluat de pizza Rețetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ricottan și praz fiert Crostini, Praz, Ricottan Și Frittata De Ciuperci, și Praz, Ricotta Și Pâine Plată Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza (12 inci) sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Strângeți marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul; saut timp de 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați brânzeturile, sarea, piperul și usturoiul într-un castron.
Întindeți amestecul de brânză peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu amestecul de praz și se presară cu nuci.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.