Pizza cu Pesto, Ricotta și Mozzarella

Pizza cu Pesto, Ricotta și Mozzarella
Rețeta Pizza cu Pesto, Ricotta și Mozzarellan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 1180 calorii, 64G de proteine, și 98G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 6,82 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 392 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, frunze de spanac, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Pesto de rucola, Ricotta și pizza cu Mozzarella afumată, Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și Pizza cu rucola, Ricottan și mozzarella afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 2 ore înainte de coacere, împărțiți aluatul în trei părți uniforme, formați-le în bile, așezați-le pe o suprafață ușor făinată, acoperiți ușor cu folie de plastic, așezați un prosop deasupra foliei de plastic pentru a menține marginile apăsate în jos și lăsați bilele să crească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată și pregătiți o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați spanacul, busuiocul și usturoiul în apa clocotită și fierbeți până când frunzele sunt doar ofilite, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Se transferă în baia de gheață și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Transferați în centrul unui prosop de bucătărie curat. Adunați marginile prosopului pentru a forma un pachet în centru. Strângeți până când ați extras cât mai mult lichid posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Transferați verdele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Adăugați 3 uncii de parmezan, nuci de pin, usturoi, ulei de măsline și coajă de lămâie. Procesați până când se formează un piure neted. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Cu cel puțin 30 de minute înainte de a fi gata de coacere, reglați raftul cuptorului în poziția superioară și așezați o piatră de copt sau oțel deasupra. Preîncălziți cuptorul la cea mai mare setare (500 până la 550 litri f).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lucrând câte o pizza, întindeți sau Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Transferați pe o coajă de pizza din lemn ușor făinată.
11
Presărați suprafața uniform cu 1 uncie de parmezan. Dollop 4 uncii de mozzarella, 4 uncii de ricotta, și 1/3 de pesto peste suprafața de pizza si se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Transferați în oțel sau piatră preîncălzită și coaceți până la vezicule și bule, 4 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți din cuptor, feliați în 8 felii și serviți. Repetați cu restul de 2 pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate65
Revista