Pizza cu pere stratificate cu Ricotta, conserve de caise și Granola
Pizza pere stratificat cu Ricotta, conserve de caise, și Granola ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 180 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pere, granola, mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pizza de ciocolată cu conserve de caise și banane, Pizza cu prune cu Ricotta, rezerve de caise și arahide, și Pear Caise & Gorgonzola Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron, cuptorul cu microunde păstrează caisul timp de 15 secunde.
Desfaceți crusta de plăcintă frigorifică pe o foaie mare de copt.
Întindeți brânza ricotta pe toată crusta de plăcintă, până la 1/4 inci de margini. Top ricotta cu felii de pere, ușor ventilând perele.
Periați perele cu conserve de caise.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când crusta se rumeneste. Topiți pizza cu granola chiar înainte de servire și garnisiți cu mentă proaspătă, dacă doriți.