Pizza Cu Lasagna

Pizza Cu Lasagna
Reteta Lasagna Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 52 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă caldă, amestec de rulouri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Cu Lasagna Cu Chiftele, Rulouri De Lasagna Pentru Pizza, și Pizza Lasagna Roll-Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, apa și 3 linguri de sos de spaghete; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos De SpagheteAmestec De Sos De Spaghete
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, combinați conținutul amestecului de rulouri și al pachetelor de drojdie; adăugați amestecul rămas de sos de spaghete. Se amestecă în apă caldă până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rolls MixRolls Mix
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rola într-un 17-in. x 12-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt; construiți ușor marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Întindeți brânza de vaci peste aluat. Se acoperă cu amestec de carne și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți la 400 de minute timp de 20 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista