Pizza Cu Ierburi Proaspete

Pizza cu ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1699 calorii. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, Pizza de roșii prăjită cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, și Fresh Herb Rub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sucitor
Presărați drojdia peste 3/4 cană de apă caldă (nu călduță) într-un bol și lăsați să stea puțin.
Într-un mixer, adăugați făina și 1/2 linguriță de sare, iar cu mixerul funcționând la viteză mică (cu atașamentul cu palete), turnați încet uleiul de măsline și continuați până când este amestecat. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie/apă și se amestecă până se combină.
Înveliți un bol separat de amestecare cu o picătură ușoară de ulei de măsline, înclinați aluatul și formați-l într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi bila de aluat în uleiul de măsline, apoi acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească cel puțin 1 oră sau până la 3 sau 4 zile.
Aranjați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Stropiți o foaie mare de copt cu ulei de măsline.
Întindeți aluatul de pizza cât mai subțire și așezați-l pe foaia de copt.
Stropiți peste puțin ulei de măsline extravirgin, presărați puțină sare și piper și așezați feliile de mozzarella peste tot aluatul.
Coaceți până când crusta este aurie și brânza este bulbucată, 12 până la 15 minute.
Puneți rucola, frunzele întregi de busuioc și pătrunjelul într-un bol și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin și oțetul balsamic. Împrăștiați peste pizza, presărați parmezan ras și serviți.