Pizza cu fructe PHILADELPHIA

Pizza cu fructe PHILADELPHIA
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați PHILADELPHIA Fruit Pizzan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 3334 calorii, 18g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $11.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de fursecuri cu zahăr capabil, cremă de brânză philadelphia, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu fructe PHILADELPHIA, Philadelfian și fructe-Topped RITZ, și PHILADELPHIA" Smoothie de fructe " Cheesecake fără coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Linie tigaie de pizza de 12 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap; pulverizați cu spray de gătit. Aranjați feliile de aluat cookie într-un singur strat pe fundul tigaiei pregătite; apăsați împreună pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 14 min.; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Inversați crusta cookie pe farfurie; îndepărtați cu grijă folia. Întoarceți crusta pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul până se omogenizează; se întinde pe crustă. Sus cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presați conservele prin sită pentru a îndepărta orice bulgări; aruncați solidele strecurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Se amestecă conservele cu apă până se amestecă; periați pe fructe. Refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate12
Revista