Pizza Cu Fructe De Mare

Pizza Cu Fructe De Mare
Reteta de pizza cu fructe de mare ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 4 porții cu 557 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Fructe De Mare, Pizza Pita Cu Fructe De Mare, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de pizza conform instrucțiunilor pachetului. Apăsați pe un 12-in ușor uns. tigaie pentru pizza; construiți ușor marginile. Înțepați bine aluatul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Se coace la 400 la 5-6 minute sau până când crusta este fermă și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Între timp, într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele și bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă Monterey Jack și brânzeturile elvețiene până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc.
5
Într-o tigaie mare, topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați scoici; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când sunt ferme și opace. Se amestecă creveții, crabul și 3 linguri de sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
7
Se ia de pe foc.
8
Întindeți sosul de brânză rămas peste crustă. Se acoperă cu amestecul de fructe de mare; presărați brânză mozzarella și boia, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
9
Coaceți timp de 13-16 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multe arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista