Pizza cu flori de dovleac într-o tigaie

Pizza cu flori de dovleac într-o tigaie
Squash Blossom Pizzan într-o tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la SippitySup are 73 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de frunze de busuioc ca garnitură, aluat de pizza, CR apormulme fra apormulche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Squash Blossom Pizza, Serenada Cu Flori De Dovleac, și Quesadillas Cu Flori De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei acoperit pe tejghea cu aproximativ o oră sau mai mult înainte. Timpul suplimentar așezat la temperatura camerei va crește fermentația dând aluatului acel salon de pizza tang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Așezați raftul cuptorului în poziția superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Încălziți cuptorul la 500 de grade F (sau la fel de mare cât merge).Când sunteți gata să faceți pizza, periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie rece din fontă de 10 până la 12 inci cu puțin ulei de măsline. Folosiți vârful degetelor pentru a apăsa aluatul pe fundul întregii tigaie. Lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 5 minute. Dacă aluatul se retrage, apăsați-l din nou și lăsați-l să se odihnească din nou. Repetați până când nu se mai retrage în timpul odihnei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Periați mai mult ulei de măsline într-un chenar de centimetru de-a lungul marginilor aluatului. Aluat ușor sărat peste tot. Dollop CR aproxormme FRA în centru și de a folosi partea din spate a lingurii să se răspândească în mod egal, lăsând frontiera-inch descoperit -.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Spread mozzarella rasă peste CR aproxormme fra fra, lăsând încă frontiera-inch descoperit.Deschideți fiecare floare de dovleac, întinzându-le plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Așezați 5 flori, capătul tulpinii spre centru, într-un inel în jurul marginii pizza. Repetați cu un alt strat de 4 flori, formând un inel puțin mai mic, la aproximativ 1 inch de la primul. Utilizați ultimele 3 flori în același mod pentru a forma inelul final. Puneți tigaia căptușită cu aluat la foc mediu-mare până când fundul aluatului începe să se rumenească, aproximativ 6 minute. Nu trebuie să fie gătit până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați tigaia în cuptorul încălzit și coaceți până când crusta este maro aurie și complet gătită, aproximativ 12 până la 15 minute– în funcție de temperatura cuptorului. Privește cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe un suport pentru a se răci, aproximativ 5 minute. Scoateți cu grijă pizza din tigaie folosind clești și o mănușă de cuptor. Dă-i o măcinare bună de piper negru și un strop de ulei de măsline extravirgin foarte bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Feliați și serviți cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista