Pizza cu cârnați și ardei

Pizza cu cârnați și ardei
Reteta cârnați și Piper Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 321 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de roșii fără sare adăugată, crustă de pizza cu aromă de brânză, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Cu Cârnați Și Ardei, Pizza Cu Cârnați De Ardei, și Pizza cu cârnați, dovlecei și ardei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cârnați și ardei grași în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand ardeii grasi sunt crocanti-fragezi si carnatii se rumenesc, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați crusta de pizza pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Combinați Marinara de bază și pasta de roșii, amestecând cu un tel; se întinde uniform pe crustă, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se presară brânzeturi și oregano; se acoperă uniform cu amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CârnațiCârnați
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când brânza se topește și crusta se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista