Pizza Cu Cârnați În Stil Chicago
Pizza cu cârnați adânci în stil Chicago ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 181 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, brânză mozzarella tăiată subțire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza adâncă în stil Chicago, Pizza În Stil Chicago, și Pizza În Stil Chicago.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se dizolvă drojdia în apă caldă; lăsați să stea 5 min.
Adăugați făină, ulei și sare; se amestecă până se formează amestecul minge.
Așezați pe suprafața ușor făinată; frământați până se omogenizează și nu mai este lipicios.
Se Presara 2 Linguri. Parmezan pe fundul tigaiei de pizza de 12 inci, pulverizată cu spray de gătit. Apăsați aluatul pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei pregătite.
Cârnați maro în tigaie mare; scurgere.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 min. sau până la licitație.
Scurgere. Se amestecă roșiile, pasta de roșii și oregano; se fierbe 15 min., amestecând ocazional.
Puneți jumătate din mozzarella pe fundul crustei; acoperiți cu jumătate din sosul de carne. Repetați straturile.
Se presară cu parmezan rămas.
Coaceți 30 min. sau până când crusta este maro auriu.
Lăsați să stea 10 min. înainte de tăiere pentru a servi.