Pizza Cu Crab-Anghinare

Pizza Cu Crab-Anghinare
Crab-anghinare Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.48 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 2245 calorii, 111g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, carne de crab - și cartilajul îndepărtat, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Baie de Crab și anghinare, Crab & Anghinare Dip, și Anghinare și Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie pentru pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață făinoasă până la un cerc de 14 sau 16 inci; așezați pe o tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Presărați aluatul cu fulgi de ardei roșu, apoi acoperiți uniform cu crab și anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
CrabiCrabi
4
Stropiți cu ulei de măsline, apoi presărați usturoi, Parmezan și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și crusta nu mai este aluată, aproximativ 20 de minute. Puneți cuptorul la fiert și gătiți pizza încă 5 minute până când brânza a început să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate46
Revista