Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de trufe, drojdie cu creștere rapidă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșă de ciuperci sălbatice și trufe-omlete de staniu, Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe, și Pizza cu ciuperci cu brânză Havarti, ierburi proaspete și ulei de trufe albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; se presară cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă; lăsați să crească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În timp ce aluatul crește, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1/4 linguriță de sare și ciuperci și gătiți 7 minute sau până când ciupercile se înmoaie și umezeala aproape se evaporă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Presărați 1/4 cană fontina uniform peste aluat și aranjați amestecul de ciuperci uniform peste fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Fontina
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Se presară cimbru; stropiți uniform cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Presărați fontina rămasă și parmezanul uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Fontina
12
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți la placa de tăiere și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust