Pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu ciuperci sălbatice cu ulei de trufe. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de trufe, drojdie cu creștere rapidă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșă de ciuperci sălbatice și trufe-omlete de staniu, Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe, și Pizza cu ciuperci cu brânză Havarti, ierburi proaspete și ulei de trufe albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; se presară cu făină de porumb.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă; lăsați să crească 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 47
În timp ce aluatul crește, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și ciuperci și gătiți 7 minute sau până când ciupercile se înmoaie și umezeala aproape se evaporă, amestecând frecvent.
Presărați 1/4 cană fontina uniform peste aluat și aranjați amestecul de ciuperci uniform peste fontina.
Se presară cimbru; stropiți uniform cu ulei de trufe.
Presărați fontina rămasă și parmezanul uniform deasupra.
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Scoateți la placa de tăiere și presărați cu sare de mare.