Pizza cu ciocolată cu conserve de caise și banane

Pizza de ciocolată cu conserve de caise și banane ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, făină, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu pere stratificată cu Ricotta, conserve de caise și Granola, Conserve De Caise, și Conserve De Caise-Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 3/4 căni de făină, zahăr, drojdie și sare într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați apa și uleiul; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute (aluatul se va simți lipicios), folosind suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a împiedica lipirea mâinilor.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 5 porții egale. Formați fiecare porție într-o bilă; acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un cerc de 9 inci pe o suprafață făinoasă.
Combinați conservele și banana într-un castron mic, amestecând ușor.
Lucrând cu 1 porție la un moment dat, așezați aluatul pe grătar acoperit cu spray de gătit și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți aluatul și acoperiți cu aproximativ 1/3 cană de amestec de caise.
Întindeți amestecul peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri chipsuri de ciocolată peste amestecul de caise. Repetați cu aluatul rămas, amestecul de caise și chipsurile de ciocolată. Gatiti 1 minut sau pana cand pizza este crocanta.