Pizzanul cu carne de vită și varză este o rețetă mediteraneană care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1092 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, carne de vită, condimente de murat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Carne De Vită-Varză, Pizza cu carne de vită și varză, și Pizza Cu Carne De Vită, Varză Și Cartofi.
Instrucțiuni
1
Bateți 1 cană de apă caldă (105 grade) cu zahărul într-un castron; împrăștiați drojdia deasupra și lăsați-o deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă treptat ingredientele uscate în ingredientele umede pentru a face un aluat dur, shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați mai multă făină pentru a preveni lipirea, dacă este necesar.) Formați aluatul într-o bilă; așezați într-un castron mare uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Sare
3
Adăugați condimentele de murat și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Varză
Apă
4
Scurgeți varza și puneți-o deoparte (aruncați condimentele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Condimente
5
Puneți o piatră de pizza în cuptor, dacă aveți una, și preîncălziți la 500 de grade. Aruncați cartoful cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți într-un singur strat pe o foaie de copt până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
6
Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Rulați unul într-o rundă de 14 inci (păstrați aluatul rămas acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Așezați Runda pe o coajă de pizza cu făină (dacă coaceți pe o piatră) sau pe o tigaie mare de pizza unsă; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Împrăștiați jumătate din fiecare dintre brânzeturi, carne de vită, varză și cartofi deasupra. Se condimentează cu sare și piper. Glisați cu grijă pizza pe piatra fierbinte, dacă o folosiți, sau introduceți tigaia în cuptor. Gatiti pana devin aurii si crocante, 10-15 minute. Repetați cu aluatul și toppingurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Ulei De Măsline
Cartofi
Varză
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici