Pizza cu carne de vită și varză

Pizza cu carne de vită și varză
Pizzanul cu carne de vită și varză este o rețetă mediteraneană care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1092 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, carne de vită, condimente de murat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Carne De Vită-Varză, Pizza cu carne de vită și varză, și Pizza Cu Carne De Vită, Varză Și Cartofi.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 cană de apă caldă (105 grade) cu zahărul într-un castron; împrăștiați drojdia deasupra și lăsați-o deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă treptat ingredientele uscate în ingredientele umede pentru a face un aluat dur, shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați mai multă făină pentru a preveni lipirea, dacă este necesar.) Formați aluatul într-o bilă; așezați într-un castron mare uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
3
Adăugați condimentele de murat și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
VarzăVarză
ApăApă
4
Scurgeți varza și puneți-o deoparte (aruncați condimentele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CondimenteCondimente
5
Puneți o piatră de pizza în cuptor, dacă aveți una, și preîncălziți la 500 de grade. Aruncați cartoful cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți într-un singur strat pe o foaie de copt până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
6
Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați unul într-o rundă de 14 inci (păstrați aluatul rămas acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Așezați Runda pe o coajă de pizza cu făină (dacă coaceți pe o piatră) sau pe o tigaie mare de pizza unsă; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Împrăștiați jumătate din fiecare dintre brânzeturi, carne de vită, varză și cartofi deasupra. Se condimentează cu sare și piper. Glisați cu grijă pizza pe piatra fierbinte, dacă o folosiți, sau introduceți tigaia în cuptor. Gatiti pana devin aurii si crocante, 10-15 minute. Repetați cu aluatul și toppingurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
VarzăVarză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții40
Scor De Sănătate31
Revista