Reteta Pepperoni Pizzan este gata în aproximativ 1 oră și 33 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de gumă de xantan, apă caldă, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pepperoni Pizza Dip, și Pepperoni Pizza Dip.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 cană de apă, zahăr și drojdie într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute sau până când amestecul de drojdie este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile, amidonul de cartofi și făina de semințe de in în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In Măcinate
Amidon Din Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, amidonul de cartofi, făina de semințe de in, guma de xantan și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In Măcinate
Gumă Xantan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați amestecul de drojdie, 1 lingură de ulei, albușuri și ou; bate la viteză mică 1 minut sau până se combină. Creșteți viteza la mediu; bate 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Drojdie
Ouă
Ulei De Gătit
6
Înveliți o foaie de copt cu 1 linguriță de ulei. Răzuiește aluatul pe tigaie. Îmbrăcați ușor mâinile cu ulei. Apăsați aluatul într-un cerc de 14 inci, acoperind mâinile cu ulei după cum este necesar pentru a preveni lipirea aluatului. Acoperiți aluatul cu orice ulei rămas. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Tigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia de plastic și coaceți crusta la 400 timp de 17 minute sau până când fundul se rumeneste ușor. Se răcește complet. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
9
Întindeți marinara peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch; se acoperă cu brânză mozzarella, pepperoni și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmezan
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți la 425 timp de 16 minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch