Pizza Cu Aperitiv Grecesc Fără Gluten
Rețeta pizza cu aperitiv grecesc fără Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, măsline kalamatan, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupe de Pizza cu chiftele de Quinoa: un aperitiv sau o idee de cină fără Gluten, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Aperitiv Ușor Fără Gluten Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți și mâinile. Apăsați aluatul în dreptunghi de 12x10 inci pe foaia de cookie.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Se presară cu ingredientele rămase.
Coaceți cu 6 până la 9 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza mozzarella este topită.
Tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri.