Pizza cu aperitiv cu brânză de capră și spanac

Brânză de capră și spanac aperitiv Pizza necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 663 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, piper, brânză ricotta parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu dovlecei de Butternut, spanac și brânză de capră, Pizza cu crustă de conopidă cu spanac și brânză de capră, și Ceapă caramelizată, brânză de capră și pâine plată cu spanac {Pizza} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; amestecați până se amestecă bine.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe crustă, lăsând o margine de 1/2 inci. Se acoperă cu roșii, parmezan și 1/4 linguriță de piper.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și se bulbucează.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.