Pizza caserola Deluxe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 663 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, sosul marinara, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați BBQ pui Deluxe Pizza, Caserola de cartofi Deluxe, și Burgeri Pizza Deluxe #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gătiti cârnații și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați cu o lingură pliată, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți amestecul de cârnați pe prosoape de hârtie și transferați într-un bol mediu. Se amestecă sosul marinara și 1/2 linguriță. sare în amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Sotati ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in picaturi fierbinti 5 minute sau pana cand sunt fragede; amestecați măslinele și pepperoni tocați. Rezervați 1/4 cană amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand constant, 7-10 minute sau pana cand amestecul este ingrosat si bulbuc. Se amestecă brânza mozzarella proaspătă, parmezanul, piperul și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Proaspătă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb Perlat
8
Se toarnă sosul peste paste în cuptorul olandez, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Transferați amestecul de paste într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și acoperiți cu amestec de cârnați, brânză mozzarella ambalată, amestec de ceapă rezervat de 1/4 cană și felii de pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii De Pepperoni
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită și ușor rumenită.