Pizza Caserola
Pizza caserola ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 8,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 103G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 2135 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână cârnați în vrac, paste cu roți de vagon, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Pizza Caserola, Pizza Caserola, și Pizza Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce pastele se gătesc; gătiți cârnații în tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când nu mai sunt roz; scurgere.
Amestecați pastele, cârnații și ingredientele rămase, cu excepția brânzei, într-o caserolă de 2 1/2 litru.
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto