Pizza Caprese cu Pancetta crocantă

Pizza Caprese cu Pancetta crocantă
Pizza Caprese cu Pancetta crocantă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 190 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de porumb, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ceapă caramelizată și Pizza Pancetta crocantă, Sparanghel cu Pancetta crocantă, și Scoici cu Pancettan crocant și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 12-inch rotund pizza pan cu spray de gătit; se presara cu faina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, condimentul Italian, apa fierbinte și uleiul până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați pe suprafață ușor presărată cu amestec Bisquick suplimentar; frământați până se omogenizează. Apăsați aluatul în tava de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Răspândiți pesto peste crusta caldă. Aranjați roșiile și mozzarella în cerc deasupra pesto-ului, suprapunând felii de roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
TomateTomate
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu pancetta și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
BusuiocBusuioc
8
Stropiți cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista